MY WEEKEND

I fredags bestämde vi oss för att ta en promenad efter middagen och begav oss bort mot Vinterviken. Där upptäckte vi att Vintervikens trädgårdscafé fortfarande var öppet så vi satte oss ner under äppelträden och tog varsitt glas vin. När solen vandrade neråt promenerade vi hemåt. Igår var vi inne en sväng till stan, städade och G bakade Leilas Twin Peaks Cherry Pie. Till middag åt vi kräftor (hur kunde jag glömma?) och avslutade kvällen med att se Laxfiske i Jemen, en sevärd film med riktigt bra prestation av Evan McGregor.

Idag var vi iväg igen till Vintervikens trädgård då det var Bondens marknad och vi köpte med oss paprika, zuccini, vitlök, vaxbönor, fänkål, honung, krusbärssaft och körsbärssaft. Gott! Senare idag hade vi besök av två barnfamiljer och fikade nybakad tigerkaka och hängde på vår innergård som har massa lekplatser. Mycket skoj!

Nu håller G på med en wok med bland annat dagens inköp i . Blir nog smarrigt!

Imorgon påbörjas min 8 veckor långa utbildning. Känns bra men ändå lite skrämmande. Är en hel del att lära sig. Sen kommer även bästa syster hem från Holland vilken ska bli sååå mysigt :)

Annonser

5 thoughts on “MY WEEKEND

  1. ok, efter det har inlagget har jag bestamt mig for sondagsfika at your place… krusbarssaft och cherrypie – ja tack! :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s