WINDOWS


Bilder från we♥it

Spröjs. Färg. Trä. Öppna. Stänga. Skira gardiner för ljusinsläpp. Neddragna persienner. Breda fönsterkarmar för en kopp tea och en bok. Se ut över takåsar eller vatten eller skog. Att höra regnet mot fönstret. Dekorationer. Blommor inne och ute. Fönsterluckor. Släppa in varma sommarvindar. Förvaring. Lyktor.

Jag vet inte varför men jag har blivit helt fascinerad av fönster den senaste tiden och kan kolla på bilder av enbart fönster i en evighet. De sätter prägel på resten av huset/lägenheten. Både hur de ser ut inne och ute. 

Vi har endast gardiner i vårt sovrum och arbetsrummet/gästrummet och de mörkläggande. Jag gillar att det blir sånt ljusinsläpp av de många och stora fönstrena i vårt vardagsrum/kök men håller med G om att det kan vara skönt att ha något att kunna dra för med i vardagsrummet. Vi har pratat om ljusa rullgardiner men nu är jag nog mer inne på att ha panelgardiner i någon ljus färg som man faktiskt ser hela tiden och kan dra för om man så önskar. Men det får nog gå några tankevändor till innan vi bestämmer oss. 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s