Semesterbilder

Lite random bilder från olika semesterresor. Jag behöver verkligen semester nu. Har lite mer semester än G så jag har bestämt mig för att vara ledig nästa vecka. Vi har några kompisar som kommer hit från USA redan till helgen inför vår fest så då kan det vara kul att hinna umgås lite.


Att inte ha någon direkt semester under sommaren skulle jag så här i efterhand INTE rekommendera. Även om vi varit lediga någon fredag och nyttjat helgerna till max. Det som är skönt nu är ju iaf att man har en del semester kvar att planera.


Får se vart det bär av. NY till våren, eller kanske redan i höst? London i december är spikat. Någonstans varmt typ Mexico eller Thailand över jul/nyår/trettondagsafton. Helt plötsligt känns hösten helt okej, trots att det händer en hel del. Saker att se fram emot, resor, ger så väldigt mycket energi. Sen att vara där, iväg, är fantastiskt!

Sen ska vi självklart åka och hälsa på syster som flyttat till Holland, september kanske? :)

Annonser

2 thoughts on “Semesterbilder

  1. Till Holland ska vi själklart också! Hoppas på att kunna planera lite med er när ni kommer hit :) Vi skulle vilja komma över någon gång i september om det är möjligt. Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s