Blueberry parafait

Vispa 6 äggulor hårt tillsammans med 1 dl socker. Ha i vaniljstång. Vispa 6 dl grädde hårt för sig. Blanda sakta ihop båda smetarna tillsammans med blåbär och häll i en form med löstagbar botten. In i frysen i ca 4 timmar. Klart!

Sen är ju möjligheterna oändliga med olika smaker, färska bär, nötter, godis you name it! Om ni testar meddela gärna hur det gick.
Advertisements

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s