Hej världen!

Update från sjukstugan – jag är på bättringsvägen men har troligtvis smittat G med förkylningen. Här går allt runt, runt. Torsdag, fredag och lördag var tillägnad smärta och nu är det snor, nysattacker och rinnande ögon som gäller. Härligt värre! Blir hemma i morgon men sedan är det nya friska tag som gäller. Tiden rinner ju faktiskt bara iväg… och jag är rätt trött på Big Love nu, vill ut i riktiga världen och umgås.

Hoppas på att ett, eller kanske flera paket kommer med posten i veckan. Det vore mycket trevligt. Det blir konsert, bokning av semesterresa, trevliga lunchdejter, fixa på balkongen och andra trevligheter som står på schemat för denna vecka innan det bär av till Visby. Så himla skönt att komma iväg, särskilt efter två helger då vi varit sjuka. Höften verkar mycket bättre och jag tror att pillrenas anti-inflamatoriska egenskaper gjorde gott för alla inflammationer och bakterier som befunnit sig i min kropp de senaste dagarna och förhoppningsvis försvunnit. Så ska förhoppningsvis slänga in nått yogapass och nån promenad hem från jobbet också.

Vad har hänt i världen/Sverige då? Madeleine är singel i New York, Arne och Gunnel får/får inte bo tillsammans, aska har övergått till lava vilket resulterat i att flygningar i största delen av Sverige och Europa nu är ok vilket gör syster glad då hon åker till sin kärlek på onsdag.

Avslutar med att det verkar riktigt smaskigt med fudgetoppad kladdkaka, eller vad tror ni? Tipsar er även att läsa om bisarra göra-slut brev om ni inte har något annat vettigt för er. Människor alltså. Sen vann ju HV71 SM-guld också, yeah!

Annonser

2 thoughts on “Hej världen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s