Time stand still?

Helt seriöst, jag upptäckte precis att det är julafton i nästa vecka – vilket betyder att det snart vankas ledighet! Helt galet vad tiden går snabbt, vi är redan i mitten av december. Galet!

Imorgon blir den ännu ett 90 minuters yogapass, känns fint. På torsdag blir det middag och drinkar på stan med trevligt sällskap (jag vill också åka till USA över jul!). I helgen vankas det födelsedasfirande x 2. Farmor och morfar. Och på söndag blir det pyntning av granen (inte min!). Så snällt att vänner bjuder in en då man själv inte har någon gran att pynta, ahhh!

Snön virvlar nedåt utanför mitt fönster och jag gillar det grymt mycket. Vore det inte hur fint som helst om vi fick en vit jul? Pretty please?

All I want for Christmas is snow!
Annonser

6 thoughts on “Time stand still?

  1. Man har ju gått och blivit gammal och omvärderat sina åsikter ;) Började nog i Düsseldorf faktiskt.. Tror att vi behöver julen för att överhuvudtaget stå ut under mörka november. Det behövs lite ljusslingor, glögg och lussekatter. Skulle gärna ha en gran också som stod och doftade gott men vi får inte riktigt plats.

  2. Ja, men det e ju riktigt mysigt med jul! Dock har jag inte sa mkt julkansla, men vi kanske aker till Antwerp och en julmarknad i helgen! Mys! Btw, fick reda pa att Dusseldorg ligger bara en timme harifran, kunde ju halsat pa dig under en dag om Gustav jobbade!!

  3. Ja, vi fick för oss natten till söndagen att vi skulle ta en tripp till Amsterdam, men det var så dyrt. Jag åkte först på måndag eftermiddag så vi hade ju kunnat ses under dagen, men kanske lite slöseri med cash ;) Jag kommer definitivt ta en weekend iaf i vår, får se om det blir med G eller om Mami vill åka :) puss

  4. Okej! Ja men absolut, nu vet jag ju inte om jag kommer att bo har i var. Men i nagon gang i sommar iaf, hoppas jag!Och mamma vill jatte garna hit tror jag! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s