vote vote vote!

Djup ryggurringning…

eller kornblått?

Önskar jag kunde få båda i en – men getmocka på kläder är inte riktigt min grej. Känner att jag fått dille just på kornblått och ryggurringningar… gaah!


Ibland har man så stora problem i sin vardag.

Annonser

9 thoughts on “vote vote vote!

  1. den sista såg jag på HM häromdan – typ 1000 pers som köade in till nya kollektionen så du skulle var en lyckans ost om du fick tag i en! fast annars håller jag med em, nr 1 fits u! /anna

  2. både den första och den sista är från H&M:s "Jimmy Who?:s" kollektion och de finns båda på nätet… den sista tänker jag absolut inte köpa – äkta mocka = blä, men färgen och snittet – aaah! ;) Hmn, ok, visst inte just den kornblåa klänningen (den är ju faktiskt i 100% polyester) men svart känns så boring… well, den kommer till mig i ett paket på posten i nästa vecka, får se hur jag känner efter att jag testat den.. Tack för hjälpen tjejer! :)

  3. Haha, köpte den i S då jag tror den är finare lite loose-fit än superslimmat fodral… får återkomma med eventuellt köp när jag testat den ;) Paketet är visst redan på väg hem till mig, tjo!

  4. Absolut! Ju mer jag tittar pa klanningen ju mer kar blir jag, ska kolla om den finns kvar i A'dam i helgen! Alskar uringningen i ryggen! btw, den blaa ar val en "jumpsuit"?

  5. Haha, nu känner jag ju att jag vill behålla den :) annars kan jag ju alltid beställa en till dig :P Jaaa, den blå är en jumpsuit, inte nått jag vill ha egentligen (om det inte syns då) men sen är den i 100% polyester så det blir nog ett återskick på den! Men tycker att det är sååå fint med blått *vill ha*

  6. Men jag kollade pa svenska hm sida o den finns inte kvar dar heller, eller gor den? annars kanske jag vill ha en! vad kostar den?vad onskar du dig i present forresten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s