who am I trying to fool?

Ja, alltså G har ju åkt till Düsseldorf i dag och tanken var lite att jag skulle ta tag i det här med att röra på sig och lägga till lite nyttigt i matväg och ta bort ganska mycket onyttigt i matväg. ”Komma in i bra rutiner” så att säga. Men hallå, vem försöker jag egentligen att lura? För det första, det är vinter och då vill jag inte annat än att sitta hemma och mysa under täcket med en massa tända ljus ätandes B&J direkt ur burken framför en film eller någon serie. Det är lååångt kvar till beach 2010! Och håller man inte värmen bättre med ett par värmandes kilon runt magen och höfterna? (sen att det är just runt magen, ryggslutet a.k.a. love handles och låren jag alltid fryser om tycker jag att vi kan ignorera). Är det inte lite skönare med lite mjukhet så här i vintermörkret? Jo! Så bra att vi har konstaterat det då för jag har inhadlat cola, B&J’s Half Baked (blir första gången jag testar), lussekatter (från mitt favvo 7eleven, hoppas bara att de använder sig av samma leverantörer som förra året). Disken är bortplockad, tvättmaskinen är igång och nu blir det pasta med kräftskjärtar men jag längtar redan till efterrätten…

Annonser

5 thoughts on “who am I trying to fool?

  1. Om du gillar half baked så har vi EXAKT samma ben & jerrys-smaker (m. garcia & phish också), det hade varit COOL :)anser för övrigt att cookie dough är överskattad.

  2. sjalvklart fryser du ju om lar och love handles da fettet inte ger na vidare blodcirkulation! Men det e klart att du ska ata lussakatter och half baked, ben and jerrys ar ju ett substitut for man. Sa skaffa gymkort tillsammans sen nar G kommer hem istallet, mycket roligare! :) Hors imorgon!

  3. hehe, säger du det syster? :P Mja, träna tillsammans tänkte vi förut, men vi vill ju träna helt olika saker så det blir svårt.. måste kolla om vi har tillgång till gymmet i huset där vi bor, det vore ngt! Ikväll blire skype-dejt – vilken tid? jag är på läxläsning 15-17 sen ska jag på AW men blir inte sen då jag måste packa och så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s