bra eller anus?

Vad gillar ni detta? Tjejer – är det så här vi vill se killarna på beachen? Killar – är det så här ni vill se ut på beachen?

I SAY NOOOOO!

Annonser

9 thoughts on “bra eller anus?

  1. Gulligt… eller inte. Frågan är om jag inte hellre skulle åka till en nudiststrand och slänga av mig kläderna än att sätta på mig ett par av såna badbrallor. Svår fråga..Men det är klart att de måste ha stånd för att fylla ut badbrallorna ordentligt. Inte så kul att knalla runt med en halvtom tygsnopp som fladdrar i vinden. Men vad jobbigt att underhålla det en hel dag på stranden, eller är tanken att man ska knapra viagra för att kunna ha på sig badbrallorna…

  2. Ja, eller hur? Om inte annat så verkar de ju bli väldigt genomskinliga vid bad, så de kan ju anses vara onödiga. Gällande ståndet, kan man inte bara göra mindre badbralla? Känns ju som att det är ett bättre alternativ än att tvingas jobba upp ett ständigt stånd på beachen. Mindre ansträngande iaf.

  3. Rent spontant känns det kanske som en utmärkt idé att göra badbrallorna mindre, så att de passar bra när man befinner sig i ett mer avslappnat läge. Det finns dock ett problem. Vad händer om den där snyggingen i läcker bikini glider förbi och fantasin börjar skena lite. Då finns det en stor risk att det ultratunna tyget i badbrallorna går sönder och då är vi tillbaka till att det var antagligen meningslöst att sätta på sig badbrallorna från första början .. :)

  4. Jag tror mer på att skippa dem :) Att bada naken är dessutom härligt, men jag betvivlar att det är speciellt härligt att ha på sig de där tajta badbrallorna…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s