en dag av många andra dagar

Det är måndag igen, helt oförståligt att vi redan varit här över en vecka, vi har gjort så mycket, men ändå så lite. Den här veckan kommer med all säkerhet gå snabbare. Vi har gått i parker, gått på zoo, gått på marknad, varit på ett interaktivt vetenskapsmuseum – Cité des Sciences et de I’Industrie och gått runt som barn och pillat på allting (det FÅR man, och det är MENINGEN), ätit god mat, ätit mindre god mat, ätit dyr mat, ätit billig mat, druckit öl, druckit vin, druckit champagne och så vidare och så vidare. Benen och fötterna är tröttare än tröttast. Idag är tanken att jag ska ta det lite lugnt, plugga och söka jobb, men får se om jag pallar det ;) Solen skiner och det är riktigt härligt väder! Det förväntas bara bättre väder i veckan också. Blir nog till att placera mig under ett träd framöver i någon av stadens parker när jag sitter och läser, kan bli lite väl varmt annars..

Imorgon är det även Frankrikes nationaldag! Vilken gör att de flesta är lediga idag och imorgon, G jobbar i dag men är endast ”on call” imorgon, trevligt! Ska försöka kirra bord på le restarant för kvällen men det kanske blir svårt då jag är ute i sista minuten. Sen blir det till att bege sig upp till Sacré-Coeur för att avnjuta fyrverkerier från Eiffeltornet. Sen har G fått höra att alla brandmän (förhoppningsvis inte ALLA) festar till det vid sina stationer och att alla är välkomna – så vi måste givetvis leta reda på närmsta brandstation :)

På onsdag kommer en kompis hit – äldre brodern Tornberg! Ska bli mycket trevligt! :) Sen lämnar vi faktiskt Paris på lördag med hyrbil. Blir nog ett stopp i Lyon och på någon vingård innan vi anländer till Medelhavet… can’t wait! Men innan dess blir det en massa trevligheter! Ikväll blir det först mat någonstans sedan ett glas vin eller två uppe i Centre George Pompidou.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s