byte

Hade inte varit ”hemma” länge förens telefonen på hotellrummet ringde. ”Hmn” tänkte jag och svarade. De har visst något avancerat system på brandvarnarna här som avger en signal om att de fungerar lite titt som tätt. Vår slutade avge denna signal i natt och för vår egen säkerhet måste vi nu flyttas till ett annat rum. Och på grund av denna obekvämlighet så får vi självklart ett större och bättre rum. Man tackar, man tackar.

Annonser

2 thoughts on “byte

  1. Åh är ni på semester? Här är allt bra å så himla skönt med jobbet. Snacka om toppen 75 % och tillsvidare tjänst. Känns helt fantastiskt. Det är en bit att pendla men det är bara att gilla läget. Mår ni bra och njuter ni av sommaren? Tiden bara springer iväg känner jag så om vi inte hinner ses i sommar måste det bli till hösten. Jag vet inte hur länge allsången håller på ;) HIhi. Hoppas ni mår bra. Många kramar!

  2. Vi är i Paris för att G ska jobba här i två veckor, sen har vi en vecka här som vi har tänkt att bila runt i Frankrike lite.. typ till Medelhavet vore trevligt :) Ja, när vi kommer hem så får vi ta och boka upp ngn helg som ni kommer upp, vi vill gå på Skansen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s