premier jour

Sent igår kväll kom vi fram till vårt hotell. Trött var bara förnamnet. Hatar ju som sagt att flyga och under turbulensen strax innan landningen grät jag (som vanligt) och höll krampaktigt fast i stolen medan G snällt klappade på mig.

Lika glad som karaktären Carrie i SATC blev jag emellertid när jag kikade ut genom vårt fönster på hotellet och ser Eiffeltornet lysa klart inte allt för långt bort och jag fick samma reaktion: hopp och studds med klappar och glädjetjut. G undrade vad jag höll på med :) På vårt hotell har vi visst en Kuddmeny, jag sov riktigt gott på de vi fick.

Dagen idag påbörjades med en frukost bestående av scrambled eggs, croissant, vattenmelon och apelsinjuice. Man tar det som är godast :) Sedan har jag promenerat omkring runt kring Cour St-Émillion, tittat på tussiga kattungar och hundvalpar instängda i glasburar (stackars, stackars), köpt med mig take-awaypasta med lax och suttit i en park och läst bok och bara njutit.

Nu ska jag ta en dusch och vila lite innan G kommer ”hem”, känns galet att detta rum kommer vara vårt hem de närmsta två veckorna, crazy, but oh, so nice!

Love!

Annonser

5 thoughts on “premier jour

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s