summer lovin’

i väntan på att få klartecken för något som är så bra och kul så jag håller på att smälla av tänkte jag idag försöka ta tag i min lilla, lilla pytterest. Men frågan är om jag överhuvudtaget kommer koncentrera mig? Tankarna vandrar lätt till lite roligare saker.. särskilt när det inte riktigt är klart än!

Helgen då – fredagen avslutade jag högst upp på takterassen på ett stort företag på Kungsholmen. Stockholm är bra vackert! Lördag var det bröllop nummero 3 denna sommar. Många nationaliteter – amerikaner, polacker, svenskar, schweizare och fransmän. Mycket trevligt! Sötast var helt klart lilla Owen, han och jag kommunicerade på vårt eget lilla sätt. Den absolut godaste maten fick jag – tonfisk! Lyx, lyx :)

Igår passade jag och G på att ta en liten utflykt i det fina vädret – Vaxholm blev det. Åt supergod lunch, badade och åt glass. Sedan åkte vi hem för en liten powernap och dusch. Efter det blev det middag på Koh Pnangan – mycket gott och fräscht – märktes verkligen att de använder fräscha råvaror. Vi delade på fyra kulor sorbet och sedan var det bio på schemat – Transformers 2. Bättre filmer finns det kan jag lova, men det var ett trevligt avslut på dagen, trötta som vi var.

Måndag igen och dags att ta tag i lite grejer! Håll tummarna för oss! ;)

Annonser

One thought on “summer lovin’

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s