Första april

Jag blir nästan bara upprörd över SL:s aprilskämt just för att det är ett S K Ä M T jag tycker att det ska införas med omedelbar verkan! Hehe..

”Alla har upplevt det: En person står på fel sida i rulltrappan när vi stressade storstadsbor skyndar till tåget. Det blir snart ett minne blott, när SL nu inför förbud mot att stå på vänster sida i rulltrappan.

– En rulltrappa är ingen nöjesinrättning där man ska stå och hänga planlöst. Det är ett transportmedel som är designat för att snabbt och smidigt ta våra resenärer till och från tågen. Genom att nu förbjuda stående på fel sida i rulltrappan får vi ökad effektivitet i hela vårt system, säger SLs vd Ingemar Ziegler.

Den som hädanefter ertappas med att stå fel i rulltrappan kommer att bestraffas med en tilläggsavgift på 500 kronor, en så kallad ståpeng.

I takt med den ökade inflyttningen från landsorten blir det allt färre som förstår urgamla stockholmska sedvänjor om hur man åker rulltrappa korrekt. Rulltrappan har på senare år blivit fullständigt igenkorkad av lantisar som hindrar trafiken, säger Ingemar Ziegler.”

Haha! Så jäkla roligt! :)

Annonser

One thought on “Första april

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s